Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Dimitar Toškov

24. 10. 2009 14:52
Vysněné Vánoce

Před Vánoci (23.12.) bych nejraději vypadl z Prahy a s pytlem jídla a pití se zabarikádoval na chatě. Zhruba tak pátého ledna bych se vyhrabal ven a vrátil se do stověžaté. Bohužel nelze, pracovní povinnosti nedovolují. :-(

0 0
možnosti
P

petes

24. 10. 2009 14:44
krasne pobavil!

a to hned po ránu:-) původní myšlenka Vánoc je společně se sejít u rodinného krbu.. podle tohoto tvrzení bych to tipoval na šestou třídu základky nebo doktorát z Plzně

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

24. 10. 2009 14:11
Nepřehánějte

Na jednu stranu s vámi souhlasím v tom,že se dnes Vánoce slaví stylem obrovského obžerství a s hlavním důrazem na materální stránku věci,přičemž duchovní záležitostži se jaksi upozadují.Nicméně nadruhou stranu to s těmi stromky a kapry jste trochu přehnal.

Stromky,které se prodávají na trzích přírodu neničí.Jde o prořez lesního porostu,který naopak lesům svědčí.Žádné drancování přírody tedy nehrozí.To vám potvrdí každý lesák nebo ten kdo se v oboru trochu orientuje.No a stěmi kapry je to podobné.Chovné rybníky a nádrže takovou hmotu ryb prostě bez umělého dokrmování nepojmou a pokud by se na vánoce tyto ryby nespořádaly,pak by stejně bez přičinění rybářů,křeí je dokrmují uhynuly.

Osobně mám rád Vánoce se všemi těmi tradičními zvyky.Stromek,kapr,koledy a podobně.To prostě dělá atmosféru.Nicméně nehoním se po hypermarketech za dárkami.Raději se místo toho projdu s příbuznými po staré Praze,dám si svařák nebo punč a je mi fajn.

0 0
možnosti